‘Patser’ heeft een teaser. En welk één!

Het is nog heel even wachten op de bioscooprelease van ‘Patser’, de nieuwste film van Adil El Arbi en Bilall Fallah, maar ze hebben wel al hun eerste teaser klaar.Het is de derde langspeelfilm van het succesvolle regisseursduo dat eerder al ‘Image’ en ‘Black’ maakte en intussen ook in Hollywood aan de slag is. De film werd afgelopen zomer ingeblikt in Antwerpen, Amsterdam en Tanger. De hoofdrollen worden gespeeld door Matteo Simoni, Nora Gharib, Junes Lazaar en Saïd Boumazoughe. Daarnaast zijn o.a. ook de Nederlandse rapper Ali B., Axel Daeseleire, Jeroen Perceval, Nabil Mallat en niemand minder dan Dimitri Vegas & Like Mike te zien in de film.

‘Patser’ vertelt het waanzinnige verhaal van vier vrienden op ‘t Kiel in Antwerpen die ervan dromen om te leven als echte patsers. Snel rijk worden en leven zoals in een videoclip of zoals Tony Montana in Scarface.

Volgens El Arbi en Fallah wordt PATSER ‘een kickass gangsterfilm vol actie en humor zoals nog nooit in Vlaanderen gezien is!’.

‘Patser’ is een productie van a team productions in coproductie met het Nederlandse Column Film en het Waalse 10.80 Films en wordt mogelijk gemaakt door de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds, Screen Flanders, Centre du Cinéma et de l’Audiovisuel, Screen Brussels, Cobo Fonds, Netherlands Film Production Incentive, Stad Antwerpen, de Belgische tax shelter financiering, Casa Kafka, VTM, Telenet, VOO/BETV, RTBF, BNN-VARA, Kinepolis Film Distribution (KFD) en Indie Sales.

Zie ook :

‘Patser’ in het bioscoopjournaal

 

Check Also

Op de set van Zeevonk!

Zeevonk gaat binnenkort in première en jij kan er bij zijn. Neem bij ons alvast …