Bekijk de eerste beelden van Storm Lara met Ella Leyers!

Streamz lanceert de trailer van Storm Lara met Ella Leyers, te zien vanaf 23 augustus.

Storm Lara is een vierdelige dramareeks, geregiseerd door Kadir Ferati Balci (Cold Courage). In de serie speelt Ella Leyers haar eerste hoofdrol als radio DJ Lara, samen met Wouter Hendrickx (Cordon), Anemone Valcke (De Bende van Jan de Lichte) en Aïcha Cissé(Engel). Andere bekende stemmen zijn van Wouter Bruneel, Gilles De Schrijver, Jennifer Heylen, Manou Kersting, Peter Gorissen, Steve Geerts en Dempsey Hendrickx. Storm Lara is een productie van Streamz en Dries Phlypo & Stephen Vandingenen voor A Private View in coproductie met Belga Productions en met steun van de Belgische Tax Shelter maatregel.

Disclaimer: Voel jij je somber, angstig of depressief? Ben je bezorgd om iemand? Dan kan je terecht bij het nummer 1813 van Tele-Onthaal. Via hun website https://www.tele-onthaal.be kan je chatten, mailen of bellen met een vrijwilliger.

In de trailer van de nieuwe spannende thriller zien we Lara en Rafik die zich in de radiostudio klaarmaken om hun luisteraars door een stormachtige nacht te gidsen. Lara is een charismatische maar complexe vrouw, die nooit een blad voor de mond neemt. Een mysterieuze beller doet de gemoederen hoog oplaaien in de studio en Lara’s karakter zal op de proef gesteld worden. Door haar charisma en energie komt ze vaak weg met haar onbezonnenheid, maar het lijkt erop dat deze formule niet meer lang zal werken.

De reeks zal vanaf 23 augustus 2021 beschikbaar zijn op Streamz en Streamz+.

Check Also

De nieuwe documentaire van Johan Grimonprez naar Sundance!

Soundtrack to a Coup d’Etat, de nieuwe documentaire van Johan Grimonprez, is geselecteerd voor de …