Op de première van ‘Zonder Afspraak’!

Zonder Afspraak ging al in première op Filmfestival Oostende, maar je kan nu ook zelf de serie al gaan ontdekken in Kinepolis.

In het kader van de hulpactie Syrië Turkije 12-12 voor de slachtoffers van de aardbevingen organiseren de acteurs van Zonder afspraak, samen met Canvas en Kinepolis, drie exclusieve avant-premiéres: op woensdag 29 maart in Kinepolis Antwerpen en Kinepolis Hasselt, en op donderdag 30 maart in Kinepolis Gent. Meer informatie vindt u hier.

Regisseur Yahya Terryn maakte deze komische serie samen met W2, het productiehuis van Willem Wallyn. Wallyn schreef onze meer de serie 1985 (2023), de 16 (2016), Albatros (2021) en de film All of Us (2019). Terryn is samen met Gilles De Schryver artistiek leider van het Gentse theatercollectief KIP. Het scenario van Zonder Afspraak werd samen geschreven door Nuran Karaca en Yahya Terryn. Karaca schreef in ook mee aan de serie Spitsbroers (2018). 

De cast bestaat uit Ali Can Ünal, Souad Boukhatem, Farouk Jomâa N. Ben Ali, Ann Miller, Tom Vermeir, Otto-Jan Ham en Aimé Claes.

Aziz is veertig en runt het kapsalon Zonder afspraak. Maar eigenlijk zou hij veel liever muzikant zijn. Op een dag besluit hij ervoor te gaan, door toeval, een vroege midlifecrisis en een buurman die hem onbewust een duwtje in de rug geeft. Tussen droom en daad staan onder meer zijn vrouw, een puberende dochter, een zoon met eigen plannen, een verlamde vader, een criminele schoonbroer en een bende afpersers. Kortom: de perfecte arena voor een snedige en snelle comedy vol misverstanden, gefnuikte ambities, gebroken harten, pittige ruzies en pijnlijk herkenbare confrontaties.

 

Zonder afspraak is vanaf dinsdag 18 april te zien om 22.00 u op Canvas (telkens twee afleveringen) en meteen integraal op VRT MAX. (hh op Eén vanaf zondag 23 april om 21.50 u.) De reeks is ook beschikbaar met audiodescriptie. Integraal op VRT MAX vanaf 18 april en telkens twee afleveringen op het Kanaal van Ketnet vanaf woensdag 19 april om 21.25 u.

Check Also

Ontdek ‘Voices of Liberation’ van Koen Mortier!

Al sinds maart 13 maart 2024 loopt ‘Skunk’ van Koen Mortier bij ons in de …