Wim & Anemone vertellen u waarom


Wim Willaert en Anemone Valcke zitten samen in één van de Vlaamse films waar we nu al ten zeerste naar uitkijken.   En wellicht doet u hetzelfde.  Maar mocht u om de ene of andere vreemde reden nog niet popelen om ‘Offline’ te zien, dan moet u even naar Wim Willaert en Anemone Valcke kijken en luisteren.  Zij zeggen u waarom u bijna gegarandeerd zeker van de film zult houden.  Als u tenminste een goeie smaak hebt.

KLIK HIER VOOR WIM EN ANEMONE

 

 

 

 

En daar hebben wij een aantal goeie redenen voor :

1) Het werd tijd dat Wim Willaert eens een hoofdrol speelde

2) Het werd tijd dat Anemone Valcke eens een hoofdrol speelde

3) Triggerfinger schreef de soundtrack

4) Ruben Impens zorgt voor de beelden. Op zich altijd een reden om een film te zien. Maar als hij de beelden maakt voor mensen die hun langspeelfilmdebuut maken, is het heel vaak raak.  Denk maar aan ‘Steve + Sky’, ‘Aanrijding in Moscou’, ‘Beyond the Steppes’, ‘Adem’, ‘Turquaze’ en ‘Code 37’.

5) Regisseur Peter Monsaert is een debutant en ook niet.  Hij volgde gewoon een ander parcours.  KLIK HIER als u daarover meer wilt weten.

 

Er zijn nog veel andere goeie redenen, maar die houden we nog even voor onszelf.  De film komt tenslotte maar in november uit.  Er is dus nog tijd om één en ander te verklappen.  Maar via onderstaande links kunt u nu op Cinevox wel nog van alles zien en lezen over ‘Offline’.  En geloof ons, er komt de komende maanden nog veel meer.

Op de set van ‘Offline’

Wim Willaert gaat filmmuziek maken voor ‘Henri’

Peter Monsaert maakt een film

de teaser

Check Also

Ontdek ‘Voices of Liberation’ van Koen Mortier!

Al sinds maart 13 maart 2024 loopt ‘Skunk’ van Koen Mortier bij ons in de …