Wat een unieke kans!!! U kunt stage lopen op de set van ‘Belgica’!

Sommigen zouden een arm geven of minstens een vinger of drie om eens op de set te kunnen komen van één van onze grootste filmmakers, Felix Van Groeningen.  Wel, het kan.  En niet eventjes, maar wel de hele periode van de opnamen van zijn nieuwe film ‘Belgica’, van 1 december tot begin februari 2015.  De opnames vinden plaats in het Gentse en Felix en de zijnen kunnen nog extra mankracht gebruiken. En jawel, mankracht kan even goed vrouwelijk zijn. Zin om mee te werken aan de nieuwe film van Felix van Groeningen?


Na ‘Steve + Sky’, ‘Dagen zonder Lief’, ‘De helaasheid der dingen’ én ‘The Broken Circle Breakdown’, wordt ‘Belgica’ de nieuwe film van Felix van Groeningen. Belgica zoekt nog stagiairs voor alle departementen: camera, grip, licht, geluid, opnameleiding, decor, kostuum, make-up en figuratie.

Interesse? Stuur meteen een mailtje met je cv naar stagiairs.menuet@gmail.com

‘Belgica’ gaat over twee broers die samen het café Belgica runnen. Hoe beter het café loopt, hoe meer ze elkaar verliezen… Stef Aerts en Tom Vermeir  spelen de hoofdrollen. Het scenario werd geschreven door Felix Van Groeningen en Arne Sierens.  Ze schreven eerder samen het script van ‘Dagen zonder lief’.

 

Zie ook : 

Tom Vermeir vervangt Matthias Schoenaerts in ‘Belgica’

Stef Aerts en Matthias Schoenaerts als twee broers

Check Also

Vacature: Zakelijk leider VAF

Het VAF is op zoek naar een enthousiaste en verbindende zakelijk leider ter vervanging van …