Er komt een nieuwe FERRY-film!

Ferry fans opgelet: de drugsbaron van het zuiden, Ferry Bouman, keert terug!

Netflix komt met een nieuwe Ferry film, met in de hoofdrollen Frank Lammers en Huub Smit. De film zet het verhaal voort van het derde seizoen van Undercover. De film wordt geproduceerd door De Mensen, de overige castleden worden op een later moment bekendgemaakt.

De tweede Ferry film wordt geregisseerd door Wannes Destoop, die in januari met zijn langspeelfilmdebuut Holy Rosita in première gaat op Filmfestival Oostende. Destoop regisseerde ook al onder andere de bejubelde serie Albatros.

De eerste Ferry film werd geregisseerd door Cecilia Verheyden die daarvoor ook al een deel van Undercover voor haar rekening nam, de serie waar Ferry een spin-off van is.

Over de film

Ferry heeft alles verloren en leeft nu een teruggetrokken leven, ver weg van Brabant. Zijn verleden is gevuld met geweld, leugens en een spoor van verraad. Op het eerste gezicht lijkt het goed te gaan, maar diep van binnen achtervolgt zijn geweten hem. Zal de stoere drugsbaron met pensioen gaan of heeft hij nog een laatste truc in petto?

CAST: Frank Lammers (Ferry Bouman) en Huub Smit (Dennis)
REGIE: Wannes Destoop
SCHRIJVERS: Tibbe van Hoof en Geerard Van de Walle
UITVOERENDE PRODUCENTEN: Ivy Vanhaecke en Pieter Van Huyck
PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ: De Mensen

De film wordt gemaakt met de steun van Tax Shelter van de Belgische Federale overheid en VRT en is in 2024 exclusief te zien op Netflix.

Check Also

The Last Front onthult trailer!

The Last Front, het pakkende speelfilmdebuut van Julien Hayet-Kerknawi, lanceert vandaag de officiële trailer. Het …