VTM GO-reeks Vloglab krijgt een film!

De populariteit van de VTM GO-reeks Vloglab kent geen grenzen. De serie ging in première in 2017 en krijgt na negen seizoenen op het kleine scherm nu een vervolg in de bioscoop met Vloglab: The Movie.

In Vloglab: The Movie worden negen ervaren en minder ervaren vloggers gevolgd in hun creatieve wereld en dagelijkse struggles. Hun leven bestaat uit liefde, vriendschap en… veel drama! De film volgt de Vloglab-band die deelneemt aan een zangwedstrijd. De winnaar mag in het voorprogramma van een populaire Vlaamse zanger optreden, maar niet alle bands gunnen elkaar de overwinning.

Er werd alvast een teaser opgenomen en die kan je hier bekijken:

Naast de vaste cast bestaande uit Anneleen Debaveye, Angela Jakaj, Cédric Galle, Chakir Benjlil, Jonathan De Grefte, Steffi Mercie, Stien Edlund, Sven Van Alboom en Tristan Stienlet duiken ook een paar verrassende gastacteurs op! Vloglab: The Movie is een productie van HH107 in coproductie met DPG Media.

De serie Vloglab werd in 2017 voor het eerst gelanceerd. Oorspronkelijk waren het korte vlogjes die op VTM Kids en YouTube te zien waren. Nadien is het format geëvolueerd naar de scripted reeks Vloglab #Stories. (te zien op VTM GO en VTM Kids). Samenwerken met een aantal TikTokkers als acteurs heeft een versterkend effect gehad op de populariteit van de reeks. Heel wat kinderen leerden het programma kennen via TikTok en keken dan volledige afleveringen op VTM GO.

Vloglab: The Movie komt 28 juni 2023 in de bioscoopzalen en wordt verdeeld door Just Entertainment. 

Check Also

Julie Zwijgt belgische trailer

Ontdek de Belgische trailer van ‘Julie Zwijgt’!

Het is zo ver: Paradiso Filmed Entertainment & De Wereldvrede stellen met trots de Belgische …