Verschillende projecten met Charlotte De Bruyne!

Na Play 4 en Netflix, staat Grond vanaf vandaag ook op Streamz. Slechts één van de mooie projecten waar Charlotte De Bruyne de laatste tijd deel van mag uitmaken.

Première Grond @FFG

In Grond stampen twee drerries, gespeeld door Yassine Ouaich en Ward Kerremans, letterlijk een business uit de grond. De zus van JB wordt gespeeld door Charlotte De Bruyne. De reeks won onlangs 3 Ensors voor ‘Beste TV-serie’, ‘Beste scenario’ en ‘Beste acteerprestatie in een hoofdrol’. Grond is een serie van regisseurs Adil El ArbiBilall Fallah en Mathieu Mortelmans en schrijvers Zouzou Ben ChikhaWannes Cappelle en Dries Heyneman.

Charlotte De Bruyne zal binnenkort ook te zien zijn op het grote doek op het Festival van Cannes. Ze speelt mee in Tori et Lokita van de gebroeders Dardenne, die meedingt naar een Gouden Palm.

Foto: Het Smelt

Ze mocht ook afgelopen winter één van de hoofdrollen vertolken in Het Smelt van Veerle Baetens, waar ze de oudere versie speelt van nieuwkomer Rosa Marchant. Het Smelt is de boekverfilming van het gelijknamige boek van Lize Spit en vertelt het verhaal van Eva die vele jaren na een snikhete zomer, die volledig uit de hand liep, terugkeert naar haar geboortedorp om af te rekenen met haar verleden.

Grond kan je nu bekijken via Streamz. De Belgische bioscooprelease van Tori et Lokita is voorzien op 28 september, die van de andere films worden later gecommuniceerd.

Check Also

Julie Zwijgt belgische trailer

Ontdek de Belgische trailer van ‘Julie Zwijgt’!

Het is zo ver: Paradiso Filmed Entertainment & De Wereldvrede stellen met trots de Belgische …