Veerle Baetens en Johan Heldenbergh zingen in Berlijn

 

 

 

Naar aanleiding van de internationale première van ‘The Broken Circle Breakdown’ van Felix van Groeningen, in het kader van het Filmfestival van Berlijn, wordt een uniek concert van ‘The Broken Circle Breakdown Bluegrass Band’ georganiseerd.

De eerste vertoning van de film tijdens het Filmfestival vindt plaats op zondag 10 februari. Het concert met Veerle Baetens en Johan Heldenbergh vindt plaats na de vertoning, in de Berlijnse Bassy Club en wordt georganiseerd door de internationale salesagent The Match Factory.

Het concert is in de eerste plaats bedoeld voor het internationale publiek dat aanwezig is op het festival. Het Vlaams Audiovisueel Fonds en Flanders Image ondersteunen het concert en de aanwezigheid van de TBCB-band in Berlijn.

Op dinsdag 12 februari volgt de officiële première van de film, inclusief red carpet – moment, in het Friedrichstadt Palast, een bioscoopzaal met 1.400 plaatsen. Regisseur Felix van Groeningen zal samen met Veerle Baetens en Johan Heldenbergh hierop aanwezig zijn. Na de voorstelling wordt er tijd voorzien voor een uitgebreide Q&A.

‘The Broken Circle Breakdown’ is een productie van Dirk Impens (Menuet) en kwam o.a. tot stand met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds.

zie ook :

de muziek van de film

het concert van de film

Der gebrochen Kringel ist ausgefallen

Soundtrack breekt record

Felix Van Groeningen over de muziek

Check Also

Inhuldiging muurschildering en nieuwe Chantal Akermandreef!

Chantal Akerman in de kijker: De Stad Brussel wijdt een fresco en een steegje in …