Taeke Nicolaï over The Chapel!

Taeke Nicolaï heeft haar eerste hoofdrol te pakken in de film The Chapel van Dominique Deruddere. De film ging in première op Filmfestival Oostende. Voor het grote publiek is de film te zien sinds 8 februari. 

Taeke Nicolaï is een nieuw opkomend talent. Ze had al een rol in Yummy (2019) te pakken, maar dit is de eerste keer dat ze zo’n grote rol aangeboden kreeg. Nicolaï wist ons te vertellen dat ze voor de opnames van The Chapel nog nooit piano had gespeeld. Hier kwam verandering in toen ze de rol kreeg aangeboden en ze drie maanden lang uren aan een stuk oefende in haar appartement.

In de film van Dominique Deruddere schittert Taeke naast andere sterren als Ruth Becquart, Kevin Janssens en Abigail Abraham. Verder wordt de cast nog aangevuld door jong opkomend talent uit Oekraïne, Bulgarije en natuurlijk België.

The Chapel gaat over een zeer getalenteerde 23-jarige pianiste Jennifer Rogiers die het grootste deel van haar leven met een vreselijk geheim leeft. Wanneer ze meedoet aan de befaamde Koningin Elisabeth wedstrijd komen de traumatische herinneringen weer aan het licht.

Nu te zien in de zalen.

 

Check Also

Mee op zee met ZODIAC!

Afgelopen week werd de kortfilm ZODIAC gedraaid op zee, voor de kust in Nieuwpoort. Fotograaf …