Sam Louwyck speelt de hoofdrol in een nieuwe film met Monica Belluci

Sam Louwyck speelt de hoofdrol in ‘Le Meraviglie’ (‘The Wonders’), een Italiaans-Zwitsers-Duitse coproductie met Monica Belluci, die we normaal gezien volgende zomer in de zalen kunnen verwachten. De regisseuse is de jonge Italiaanse belofte Alice Rohrwacher wiens debuutfilm ‘Corpo Celeste’ helemaal niet onopgemerkt voorbij ging.

De regisseuse is een Alice Rohrwacher… Hij speelt ene Wolfgang, een bijenkweker.  Hij is twee keer gebeten geweest door een bij.  Eén keer bovenop zijn hoofd.  En het rommelde voorheen al in zijn bovenkamer.  Gezond rommelen.  Sam is een woelwater.  Een acteur die nooit stilzit. Altijd zoekt. Geen grenzen kent. Zich niet laat stoppen door grenzen.    Een fantastische ervaring.  Zo’n kans krijg je niet vaak.

Het verhaal speelt zich af ergens te lande in Umbrië, waar de veertienjarige Gelsomina opgroeit in een geschift gezin. Haar wereld zal veranderen als er een jonge Duitse crimineel in het dorp terechtkomt.  Naast Sam Louwyck en Monica Belluci zijn ook Alexandra Lungu, Sabine Timoteo, Agnese Graziani en Alba Rohrwacher, de zus van de regisseuse, in de film te zien.  ‘Le Meraviglie’ wordt in de Italiaanse bioscopen verwacht in de zomer van 2014.  Benieuwd wanneer we de film hier te zien krijgen.

BEKIJK HIER WAT SAM LOUWYCK TE ZEGGEN HEEFT OVER WERKEN MET MONICA BELLUCI

 

Zie ook :

 

Sam Louwyck over ‘Zinneke’

Sam Louwyck over ‘De Weg van Alle Vlees’

Sam Louwyck is vaak in kortfilms te zien

Sam Louwywk over ‘Terre Battue’

Sam Louwyck is de drukste acteur van onze contreien

 

Check Also

Julie Zwijgt belgische trailer

Ontdek de Belgische trailer van ‘Julie Zwijgt’!

Het is zo ver: Paradiso Filmed Entertainment & De Wereldvrede stellen met trots de Belgische …