Op de set van Vloglab: The Movie!

Na 9 seizoenen krijgt de VTM GO-reeks Vloglab een vervolg op het grote scherm. Wij brachten een bezoekje op de set.

De serie Vloglab werd in 2017 voor het eerst gelanceerd. Oorspronkelijk waren het korte vlogjes die op VTM Kids en YouTube te zien waren. Nadien is het format geëvolueerd naar de scripted reeks Vloglab #Stories. (te zien op VTM GO en VTM Kids). Samenwerken met een aantal TikTokkers als acteurs heeft een versterkend effect gehad op de populariteit van de reeks. Heel wat kinderen leerden het programma kennen via TikTok en keken dan volledige afleveringen op VTM GO.

Vloglab: The Movie is een productie van HH107 in coproductie met DPG Media. Naast de vaste cast bestaande uit Anneleen Debaveye, Angela Jakaj, Cédric Galle, Chakir Benjlil, Jonathan De Grefte, Steffi Mercie, Stien Edlund, Sven Van Alboom en Tristan Stienlet duiken ook een paar verrassende gastacteurs op! Zo zien we o.a. Metejoor in zijn eerste acteerrol.

Synopsis

Tristan heeft de Vloglab band ingeschreven voor een zangwedstrijd. Om een tourbusje en het inschrijvingsgeld te kunnen betalen, organiseert de groep een ‘dive-in’. Wanneer ze op de wedstrijd arriveren, lopen ze bekend volk tegen het lijf waaronder Jennifer, de rivale van Anneleen. De wedstrijd gaat door in verschillende rondes, waarbij er telkens bands afvallen. De Vloglab band moet door sabotage knokken om naar de volgende ronde te gaan. Zullen ze de finale halen en het voorprogramma van Metejoor worden? Een film vol drama, liefde en vriendschap zoals we van Vloglab gewend zijn.

Vloglab: The Movie is vanaf 28/06 te zien in de zalen.

Check Also

The Last Front onthult trailer!

The Last Front, het pakkende speelfilmdebuut van Julien Hayet-Kerknawi, lanceert vandaag de officiële trailer. Het …