Op de set van FOMO!

In april mochten we een bezoekje brengen op de set van FOMO, de film loopt vanaf 29 juni in de zalen.

De opnames van de nieuwe Vlaamse horrorfilm en Streamz Original FOMO, vonden plaats in april. Een uitgebreide cast aan jonge acteurs en influencers ontvingen ons in een bos in de Kempen, maar we mee een kijkje namen achter de schermen.

De aanwezigen van dienst waren Nora Dari (Aaliyah), Joffrey Anane (Ashon), Nathan Bouts (Toby), Oscar Louis Högström (Lowie), Stefan Perceval (Hugo), Gilles Van Hecke (Xander), Steffi Mercie (Cleo), Hariette Sylva (Robin), verhaalbedenkers Ilse Schooneknaep en Maximiliaan Verheyen, en regisseur Leander Hanssen Jr

Verhaal:
Een groep van 10 influencers neemt deel aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Het spel, dat zich diep in het bos afspeelt, lijkt echter niet zo onschuldig als gedacht. Er gebeuren tal van bizarre situaties waardoor de groep zich vragen begint te stellen over de opzet van het programma. Wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt er zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar. Kunnen ze ontsnappen?

FOMO is een productie van Borgerhoff & Lamberigts en Streamz. De film komt tot stand in samenwerking met Flanders Tax Shelter en Kinepolis Film Distribution. Hij zal vanaf 29 juni 2022 exclusief te zien zijn in de bioscoop en dit najaar op Streamz.

Check Also

The Last Front onthult trailer!

The Last Front, het pakkende speelfilmdebuut van Julien Hayet-Kerknawi, lanceert vandaag de officiële trailer. Het …