Op de set van Exen!

Vanaf vandaag kan je kijken naar Exen, wij brachten een bezoek op de set van die nieuwe reeks.

Bart Hollanders schittert als de onhandige bon-vivant Gilles. Hij belooft zijn grote liefde Yasmine, een eerste hoofdrol voor comedian en actrice Serine Ayari, om zijn losbandige leventje vaarwel te zeggen. Wanneer hij met haar in het huwelijksbootje stapt, kan hij zijn ex-lieven echter niet langer ontlopen…

Naast Bart Hollanders en Serine Ayari brengt de serie een getalenteerde cast van topactrices, waaronder Charlotte Timmers (Flo), Ella-June Henrard (Ruth), Janne Desmet (Clara) en Eva Binon (Inge), die de ex-lieven van Gilles vertolken. Exen garandeert een meeslepende reis vol emotie, humor en verrassende plotwendingen.

Exen is een reeks van productiehuis Wilder Content waarin romantiek, drama en comedy hand in hand gaan. Pieter Van Hees (Undercover, Chaussée d’Amour) nam de regie voor zijn rekening. Scenarist en showrunner is Bert Van Dael, die eerder ook werkte aan o.a. Clan, De Twaalf en Beau Séjour.

De confrontatie tussen Yasmine, Gilles en zijn exen leidt al snel tot grappige, herkenbare en gênante situaties. Exen, vanaf maandag 4 september bij Streamz, en vanaf 26 september op dinsdag om 21u40 bij VTM.

Check Also

Frank Lammers zondag de negenste

Frank Lammers over zijn rol in ‘Zondag de Negenste’!

Frank Lammers, die sinds ‘Undercover’ niet meer van de Vlaamse televiseschermen weg te denken valt, …