Op de première van The Chapel!

Vrijdagavond 27 januari ging The Chapel in première op het Filmfestival in Oostende, de film is vanaf vandaag te zien in de bioscoop.

De rode loper van FFO werd bewandeld door o.a. Kevin Janssens, Taeke Nicolaï, Zachary Shadrin, Ruth BecquartAbigail Abraham, Josse De Pauw en natuurlijk ook regisseur Dominique Deruddere. Ook Master van het festival Natali Broods was erbij.

Voor The Chapel sloegen regisseur Dominique Deruddere en producent Bart Van Langendonck de handen in elkaar. Van Langendonck richtte het productiehuis Savage Film op in 2007 op en hielp daarmee films zoals Rundskop (2011), Dealer (2021) en D’Ardennen (2015) mee waarmaken. Regisseur Deruddere maakte al meerdere keren zijn naam waar. Met de film Iedereen Beroemd (2000) wist hij zelfs een Oscarnominatie voor beste niet-Engelstalige film in de wacht te slepen. Meer recent maakt hij de film Flying Home (2014) met Jan Decleir en Jamie Dornan, hoofdrolspeler in de Fifty Shades Of Grey trilogie.

De film is een psychologische triller en gaat over de 23-jarige Jennifer die het schopt tot de finaleweek van de prestigieuze Koningin Elisabethwedstrijd. Samen met de 12 finalisten moet ze zich opsluiten voor 7 dagen in de kapel en zijn ze van de buitenwereld afgesloten. Jennifer wordt geconfronteerd met zichzelf en met het grote geheim dat ze al jaren met zich meedraagt…

The Chapel is voor het grote publiek te zien vanaf 8 februari 2023. 

 

Check Also

51ste editie van Film Fest Gent (9 t/m 20 oktober) kent haar eerste titels!

De 51ste editie (9 t/m 20 oktober) van Film Fest Gent kent haar eerste titels. …