Op de première van Hacked 2!

Hacked 2 ging enkele weken geleden in première op het Filmfestival van Oostende. Sinds 22 februari is de reeks volledig te bekijken.

In Hacked volgen we de drie boezemvrienden Nilou, Malick en Adanne die ontdekken dat hun gsm’s gehackt zijn. Hierdoor komen ze in allerlei problemen terecht en willen ze snel wetenwie er achter dit snode plan zit. In het tweede seizoen krijgen we het verhaal opnieuw te zien, maar deze keer vanuit het standpunt van de hacker zelf.

De afleveringen werden geschreven door Una Kreso en Arno Huysegems en deze keer nam Leni Huyghe de regie in handen. Seizoen één werd geregisseerd door Laura Van Haecke. Samen met Liesbeth De Ceulaer en Maui Druez maakte Huyghe ook al de documentaire J’attendrai le Jour et la Nuit over de ongeziene corona crisis in de woonzorgcentra.

Hacked (seizoen 2) | Filmfestival Oostende

De drie hoofdrollen zijn weggelegd voor Alicia Andries, Misha van der Werf en Helena Tengan. Verder worden ze ondersteund door onder anderen Francis Connelly, Mirthe Tavernier en Ayana Doucouré.

Het tweede seizoen van Hacked is een productie van Dingie, GoPlay en Streamz. De jongerenreeks viel eerder al in de prijzen bij de jury van Cannes, het eerste seizoen kreeg er de prijs Best Short Form Series.

De volledige serie is te zien op Streamz sinds  22 februari 2023.

Check Also

Josse De Pauw over zijn rol in ‘Zondag de Negenste’!

In ‘Zondag de Negenste’, de debuutfilm van Kat Steppe die we reeds kennen van haar …