Op de première van De Club!

Vanaf 6 september kan je kijken naar De Club. Wij waren erbij toen de reeks in première ging op FFO.

De cast en crew van De Club schitterde in januari op de rode loper van Filmfestival Oostende, waarna de eerste afleveringen van de serie in première gingen.

Drie koppels staren voor zich uit in de wachtzaal van de dienst fertiliteit. Nooit hadden ze gedacht dat ze terecht zouden komen bij de afstandelijk academische en vreemde fertiliteitsarts Dr. Eva Deseure. Vluchtend voor de vaak botte en onverschillige buitenwereld sluiten de drie koppels vriendschap met elkaar. Zo worden ze ‘De club’ waar ze eigenlijk nooit bij wilden horen. Maar zijn ze echt vrienden of vluchten ze gewoon samen voor de bittere realiteit? Overleeft hun vriendschap én hun relatie de beproeving die IVF is?

In de Vlaams-Nederlandse topcast zijn de hoofdrollen weggelegd voor Jade Olieberg, Roos Dickmann, Achraf Koutet, Lies Visschedijk, Janne Desmet, Dominique Van Malder en Evelien Bosmans. De serie is geregisseerd door Toon Slembrouck die ook al de series Rang 1 (2011), Tom & Harry (2015), Zie mij graag (2017) en Loslopend Wild (2012) regisseerde.

De Club is een coproductie van VRT en Les Gens. Scenarist Leander Verdievel die ook al Gevoel Voor Tumor (2018) schreef, verwerkte zijn persoonlijke ervaringen met IVF-pogingen en adoptieprocedures in deze vernieuwende serie.

De Club is vanaf 6 september te zien op Vrt 1 en Vrt Max.

Check Also

Opnames ‘Patsers’ gaan 22 juli 2024 van start!

De opnames van de film ‘Patsers’ gaan vanaf 22 juli van start in Antwerpen. Ook …