Ontdek de trailer van ‘Arno: Rock ‘n’ Roll Godverdomme’!

Vandaag zou Arno Hintjes – rockicoon van de Belgische muziekscène – 75 kaarjes uitgeblazen hebben. Een dag om niet zomaar voorbij te laten gaan. Oh la la la. En om dit te vieren is er vanaf 18 september 2024 de documentaire ‘Arno: Rock ‘n’ Roll Godverdomme’. Een hulde aan Arno door Kristof ‘DJ 4T4′ Michiels, voormalig lid van ’t Hof van Commerce.

Een filmportret van de Belgische belichaming van Rock & Roll: puur, onomwonden en met de nodige dosis humor. Een man met vele gedaantes die zich in de muziekscène en op het witte doek heeft laten gelden en tot een heus boegbeeld is uitgegroeid. Prince des moules, Lonesome Zorro of gewoon Le plus beau, Arno ís rock ‘n’ roll, godverdomme.

Synopsis: De documentaire toont Arno zoals hij echt was: zijn humor, sociaal engagement, surrealisme en puurheid. Het leven, het verleden en de vergankelijkheid, allemaal in zijn eigen woorden, dynamisch gemonteerd in een diepgaande trip met veel, heel veel muziek.

Hieronder kan je alvast de trailer van deze met muziek doorspekte docu ontdekken, die Arno héél even weer tot leven wekt.

 

Check Also

Het Belgische programma op BRIFF 2024!

De 7de editie van het Brussels International Film Festival (BRIFF) vindt plaats van 25 juni …