Nieuwe K3-film: ‘K3 en Het Lied van de Zeemeermin’ vanaf 18 december in de bioscoop!

Hanne, Marthe en Julia komen vanaf 18 december 2024 naar de bioscoop met een nieuwe K3-film! ‘K3 en Het Lied van de Zeemeermin’ wordt de achtste K3-film in het rijtje, maar het zal de allereerste film zijn waarin Hanne, Marthe en Julia samen te zien zijn. De opnames van de nieuwe film gaan deze zomer van start. In mei wordt de nieuwe zomersingle “Zomer van liefde” uitgebracht, passend bij de film. 

‘K3 en Het Lied van de Zeemeermin’ belooft een magisch avontuur te worden in zuiderse sferen met aanstekelijke muziek, een overvloed aan dans en een goede portie humor.

Hanne: “Een film draaien is altijd een drukke, maar heel fijne periode. Onze vorige film,  K3 – Dans van de Farao, hebben we opgenomen in volle coronapandemie, dus ik ben blij dat deze opnames weer op de normale manier kunnen doorgaan.”

Marthe: “We kijken alle drie enorm hard uit naar de start van de opnames van de film. Het is superleuk dat we deze ervaring nu ook eens met ons drietjes kunnen delen.”

Julia: “Ik kan niet wachten tot de zomer er is! Het begint al meteen goed met “Zomer van liefde” en daarna starten de opnames van de film. Het wordt mijn filmdebuut, maar ik ben er zeker van dat het goed gaat komen samen met Hanne en Marthe.”

Zomersingle “Zomer van liefde”
Voor wie niet kan wachten tot de film uitkomt, krijgt volgende maand al een muzikaal voorproefje. Hanne, Marthe en Julia komen in mei met hun zomersingle: “Zomer van liefde”.

De regie is in handen van Bart Van Leemputten, die eerder al ook verantwoordelijk was voor het filmsucces van o.a. ‘K3 Bengeltjes’ en ‘K3 Dans van de Farao’. De film is vanaf 18 december in de Vlaamse bioscoopzalen te zien.

Check Also

FFG lanceert campagne Film Fest Gent 2024!

Film Fest Gent lanceert zijn visuele campagne voor de 51ste editie in het najaar, die …