Na de zomer, de BNP Paribas Fortis Film Days

Het jaarlijkse filmfeest, beter bekend als de BNP PAribas Fortis Film Days, vindt dit jaar plaats op zondag 23, maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 september. Tegen die tijd zijn er ook weer enkele Belgische films uit, die je tijdens de Film Days ook tegen het tarief van  €5,5 voor een filmticket kunt verkrijgen.  Alle films op de affiches van de deelnemende bioscopen, zijn dan te bekijken voor diezelfde prijs. En daarnaast zijn er een hele reeks avant-premières gepland.


Of je nu klant bent bij BNP Paribas Fortis of niet, het maakt niet uit: iedereen is welkom om die vier dagen zoveel mogelijk films te verslinden. Want er zal veel te zien zijn. Tijdens de BNP Paribas Fortis Film Days kan je niet alleen de reeds geprogrammeerde films en de nieuwe releases van de week bekijken. In elke deelnemende bioscoop zullen ook 12 films in avant-première te zien zijn aan €5,5.

– Zorg er dus best voor dat je nu al de data in je agenda noteert: op 23, 24, 25 en 26 september‘BNP Paribas Fortis Film Days’
– Check de deelnemende bioscopen op www.filmdays.be

– Volg de BNP PARIBAS FORTIS FILM DAYS op Facebook en Instagram

– Ontdek de avant-première line-up vanaf 22 augustus op www.filmdays.be

In aanloop naar de BNP Paribas Fortis Film Days 2018 kan je in de bioscoop en online intussen genieten van de clips van Luc Besson. Het videoluik (cinema, tv, internet) bestaat uit 2 spots van Besson die ingesproken werden door de bekende acteurs Jonas Van Geel, Evelien Bosmans, Stany Crets en Maaike Cafmeyer. Het scenario is van Johan Bolsens. Hieronder kan je beide clips bekijken.

Zie ook:

De acteurs over het stemmenwerk en over de BNP Paribas Fortis Film Days

Check Also

Opnames SKIFF gestart!

Roeien met de riemen die je hebt, zo moeten ze letterlijk gedacht hebben op de …