Matteo Simoni & Jonas Vermeulen over Zillion!

Zillion doet het momenteel heel erg goed in de bioscoopzalen en dat is uiteraard ook te danken aan de de acteerprestaties.

Er is al veel gezegd en geschreven over Zillion, maar wat zeker is: het acteren is van een hoog niveau. Jonas Vermeulen speelt, met zijn vertolking van Zillion-baas Frank Verstraeten, met glans zijn eerste hoofdrol in een langspeelfilm. Daarvoor sprak hij op voorhand enkele keren af met zijn te spiegelen personage, om diens gedragingen zo goed mogelijk te kunnen kopiëren.

Matteo Simoni was qua autobiografische vertolkingen niet aan zijn proefstuk toe, hij mocht eerder ook al Rocco Granata’s persona neerzetten voor Marina. Ook hiervoor ging hij de confrontatie aan met de te spelen rol, pornoproducent Dennis ‘Black Magic’ Burkas. Ondanks de levende legendes, is de film wel hier en daar gefictionaliseerd.

Matteo Simoni & Jonas Vermeulen

Matteo doet het trouwens momenteel zelfs twee keer goed in de bioscoop, hij is ook nog steeds te horen als Voice-over van Onze Natuur, de film. Samen met Rebel en Close, zorgt de Belgische film zo voor een prachtig najaar!

Zillion is nu te zien in de zalen.

Check Also

Mathias Sercu deelt trailer en poster van J’aime la vie!

Mathias Sercu stelt zijn debuutfilm als regisseur voor, met in de hoofdrollen Janne Desmet, Jurgen …