Mannen met baarden gezocht voor filmopnamen

Tussen 15 & 22 juli vinden in Brugge de opnames plaats voor de Nederlandse langspeelfilm ‘Nova Zembla’. Het verhaal speelt zich af in 1596 en gaat over een expeditie die via de Noordpool Indië probeert te bereiken.  De hoofdrollen in deze film van Reinout Oerlemans worden gespeeld door Doutzen Kroes, Robert de Hoog, Victor Reinier, Derek de Lint en onze landgenoot Jan Decleir.

Al die willen te kaapren varen, moeten mannen met baarden zijn… U kent het liedje.  Vandaar dat het castingbureau voor figuranten, ‘XtraZ’, op zoek is naar mannen tussen 20 en 65j. die voorzien zijn van een baard. Let op: gezien de opnames zich afspelen in de 1600 zijn er beperkingen ivm de look.  Ringbaardjes of sikjes komen niet in aanmerking, het dient een volledige baard te zijn, startend van semi-kort tot lang. Omwille van de kostuums mogen de heren ook niet groter zijn dan 1m85 en confectie 52.  Dus geen te lange en geen te dikke mannen met baarden.

Indien u zin hebt om eventjes in 1600 te vertoeven en dan nog wel in een grootschalige Nederlandse langspeelfilm die in 3D gedraaid wordt,  mail dan dringend uw gegevens (CV, foto’s & maten) door naar info@xtraz.be.  Meer info over XtraZ vindt u terug op www.xtraz.be

 

(foto man met baard uit ‘Season of the Witch’)

 

 

Check Also

Inhuldiging muurschildering en nieuwe Chantal Akermandreef!

Chantal Akerman in de kijker: De Stad Brussel wijdt een fresco en een steegje in …