It’s a wrap voor SKIFF!

Femke Vanhove/Cecilia Verheyden

De voorbije twee maanden werd er gedraaid voor SKIFF, de opnames zijn nu beëindigd. We mochten laatst een bezoekje brengen op de set en geven daar alvast graag een voorproefje van. Stay Tuned voor interviews met de cast en de regisseur!

SKIFF is de nieuwste langspeelfilm van regisseur Cecilia Verheyden (Achter de wolken, Ferry, WTFock) waarin ze een persoonlijk verhaal naar de bioscopen brengt. Het resultaat is een verhaal van prille liefde tussen jongeren op een scharnierpunt in hun jonge leven, waarbij keuzes grote gevolgen kunnen hebben.

De hoofdrollen zijn voor onder andere de jonge talenten Femke Vanhove (Geldwolven) en Lina Miftah (Baraki), met daarnaast ook gevestigde waarden Natali Broods (Tabula Rasa, Arcadia) en Jeroen Van der Ven (Undercover, Rough Diamonds).

Synopsis:
De vijftienjarige Malou groeit op in een kleine gemeente waar ze uitblinkt in de plaatselijke roeiclub. Terwijl haar moeder vaak afwezig is en ze door haar mederoeisters wordt gepest, is haar broer Max de enige persoon bij wie ze zichzelf kan zijn. Wanneer Malou gevoelens krijgt voor Max’ vriendinnetje Nouria, ontstaat er een verwarrende driehoeksverhouding. In een zomer vol emoties moet Malou haar ware ik onder ogen komen, zelfs al is dat ten koste van haar geliefde broer.

De film zal in 2024 in de Belgische bioscoopzalen te zien zijn.

Check Also

Casting call: Androgyn uitziend persoon (v/m/x) gezocht!

Voor een experimentele korte film/videoinstallatie zijn regisseurs Ron Chiers en Kris De Meester op zoek …