Het Geheugenspel in première!

Vlaams regisseurskoppel Jan Verheyen en Lien Willaert pakt groots uit met eerste bioscoopverfilming van Nicci French-bestseller, Het Geheugenspel!

De première van Het Geheugenspel is er eentje voor de geschiedenisboeken, waarbij schrijvers- en regisseursduo, Nicci French en Jan Verheyen & Lien Willaert, de handen in elkaar slaan en samen op de rode loper verschijnen ter voorstelling van hun film.

auteurs Nicci French en regisseurs Jan Verheyen & Lien Willaert

Een bruisende menigte en een batterij aan cameraflitsen onthaalden de cast en crew en lieten de temperatuur in de foyer van Kinepolis Antwerpen met enkele graden stijgen. De aanwezigen van de cast waren Vic De Wachter (Gevoel Voor Tumor), Gilda De Bal (Assisen), Lynn Van Royen (Arcadia), Gert Winckelmans (Over Water), Anna Drijver (Undercover), Louis Talpe (The Racer) en Peter Thyssen (De zonen van Van As).

Op het landgoed van de familie Deridder wordt het lijk gevonden van Nathalie; de destijds pas 16-jarige dochter die 25 jaar geleden verdween. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Wanneer familiegeheimen worden opgerakeld, wordt het heden overschaduwd door het verleden en zal niets meer hetzelfde zijn.

 

Het Geheugenspel wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD) en zal vanaf 17 mei 2023 in de Vlaamse bioscoopzalen te zien zijn!

Check Also

Het Belgische programma op BRIFF 2024!

De 7de editie van het Brussels International Film Festival (BRIFF) vindt plaats van 25 juni …