Geoffrey Enthoven verkoopt ‘Hasta La Vista’

Toen we nog niet beter wisten, kort voor Geoffrey Enthoven en zijn ploeg naar het Filmfestival van Montreal vertrokken, en daar onder de prijzen bedolven werden, vroegen wij ons af hoe hij een film over 3 gehandicapten die naar de hoeren trekken, aan de man wou brengen.

(foto Geoffrey Enthoven op de set met acteurs Tom Audenaert en Gilles Deschryver : Kris Dewitte)

Wij hadden de film al gezien en wisten inmiddels dat hij over veel meer ging, over levenslust, vriendschap en wilskracht onder meer, maar dat wisten zij die van niets wisten nog niet. Vandaar onze vraag.  En zie wat Geoffrey antwoordde :

KLIK HIER EN ZIE HOE GEOFFREY ZIJN FILM VERKOOPT

Hij heeft natuurlijk wel ervaring.  ‘Hasta La Vista’ is de vijfde film die hij regisseert, na‘Les Enfants de L’Amour’ (2001), ‘Vidange Perdue’ (2006), ‘Happy Together’(2008) en ‘Meisjes’ (2009).  De man heeft dus ervaring.  Maar hij weet hoe hij die ervaring moet gebruiken.

KLIK HIER EN ZIE HOE GEOFFREY DE ROUTINE ONTWIJKT.

Wij hebben nog veel meer filmpjes met Geoffrey Enthoven en zijn producent Mariano.  En met de componisten Stijn Meuris en Bart Delacourt. En met acteur Robrecht Vanden Thoren. Ook die filmpjes kunt u uiteraard blijven bekijken.

KLIK HIER VOOR FILMPJES MET GEOFFREY EN MARIANO

KLIK HIER VOOR FILMPJES MET ROBRECHT

KLIK HIER VOOR FILMPJES MET STIJN MEURIS EN BART DELACOURT

KLIK HIER VOOR ‘HASTA LA VISTA WINT HET FESTIVAL VAN MONTREAL’

 

Check Also

Boris Van Severen over zijn rol in ‘Skunk’!

Boris Van Severen (‘Belgica’, ‘Déjà Vu’, ‘Arcadia’) konden we tijdens #FFO24 strikken voor een gesprek, …