Gene Bervoets en Wannes Destoop krijgen elk een ster op FFO24!

Wannes Destoop

Gisteren opende FFO24 met de debuutfilm ‘Holy Rosita’ van Wannes Destoop. Cast en crew werden op de rode loper dan ook met de nodige luister onthaald! De film viel in de smaak bij jong en oud en werd nadien tot in de late uurtjes uitvoerig besproken op de jaarlijkse openingsreceptie!

Maar voorafgaand aan de première van ‘Holy Rosita’ werd de Walk of Fame van Oostende nog wat langer gemaakt, omdat Master Gene Bervoets er zijn ster in ontvangst mocht nemen. Actrice Tine Laureyns hield voor haar geëmotioneerde partner Gene een prachtige laudatio. De enthousiaste menigte keek samen met burgemeester van Oostende Bart Tommelein en artistiek directeur Peter Craeymeersch trots toe.

Daarna was het de beurt aan regisseur Wannes Destoop. Ook hij mocht zijn ster in ontvangst nemen en werd vol lof en met de nodige humor toegesproken door zijn trouwe vriend Wouter Bouvijn, regisseur van onder meer ‘De Twaalf’ en ‘1985’!

Gene Bervoets en Wannes Destoop zijn ook samen te zien in het promofilmpje waarmee de aftrap van het festival officieel werd gegeven.

 

Check Also

50.000 bezoekers voor ‘Skunk’!

Sinds de release op 13 maart zijn al meer dan 50.000 Belgische bioscoopbezoekers naar ‘Skunk’ …