Dringend gezocht : een zoon voor Matthias Schoenaerts en Natali Broods

Voor een belangrijke rol in Pieter Van Hees zijn nieuwste film ‘Waste Land’ is Kris De Meester van Casting Studio op zoek naar jongens van 6-7 jaar voor de rol van JACK, in de film het zoontje van Kathleen (Natali Broods) en het pleegzoontje van Leo (Matthias Schoenaerts).

 

Het jongetje heeft een grote rol (dus met tekst).  Dat het klikt tussen Matthias Schoenaerts en jonge kinderen zagen we al in ‘De Rouille et d’Os’, waar hij ook een jong zoontje had.  Het jongetje in die film was nog iets jonger en Franssprekend natuurlijk.  Kris De Meester is voor regisseur Pieter Van Hees op zoek naar een jongetje met een Brussels accent (hooguit Brabants) of een neutrale Vlaamse uitspraak (dus geen Gents of Limburgs of Antwerps).

 

 

Opnames gaan door in België en zijn voorzien in september en oktober (7 draaidagen in totaal / de juiste data zijn nog niet gekend). Er is een vergoeding voorzien.

 

Stel je dan kandidaat door DRINGEND een mail te sturen naar Kris De Meester: kris@castingstudio.com met vermelding ‘JACK’ en opsomming van volgende gegevens  :

– naam en voornaam

– adres (straat, postcode + gemeente)

– gsm nr°

– leeftijd

– maten (lengte, confectie en schoenmaat)

– 2 duidelijke foto’s: 1 totaal en 1 close-up van jezelf

– acteerervaring:

– beheersing Brussels, Vlaams-Brabants of neutraal Vlaams:

 

De casting gaat door op afspraak in Gent op woensdag 22 augustus 2012.

 

Het moet dus allemaal snel gaan.  Je hebt tijd om te reageren tot dinsdag 21 augustus – 17u.

Zie ook : Pieter Vanhees draait ‘Waste Land’

 

Check Also

Gilles Coulier zoekt acteurs!

Voor de nieuwe topreeks Beats of Love is het productiehuis De Wereldvrede samen met castingbureau Anntourage op zoek naar unieke …