Doe mee in de HBO-reeks ‘Theodosia 2’!

THEODOSIA WANTS YOU !

Het internationale productiehuis HBO strijkt vanaf januari neer in België voor de opnames van het tweede seizoen van de populaire jongerenreeks Theodosia. Voor dit wonderlijke kostuumdrama vol magie en monsters is men op zoek naar enthousiaste jongeren tussen de 14 en 20 jaar oud.

Word als figurant één van de schoolkameraden van Theodosia, een schermer, een boogschutter. Beleef de sfeer van heus volksfeest begin 1900’ met wonderlijke attracties en dansoptredens. Of verdwaal in de magische filmdecors met onder andere een authentiek speelhal, een volledig huis, een historisch museum en zelf Egyptische graftombes, allemaal opgebouwd in de filmstudio’s in Londerzeel.

De opnames staan gepland tussen 9 januari en 23 maart op verschillende locaties in België : NEP-studio’s in Londerzeel, Onze-Lieve-Vrouw-Waver en Ittre. De meeste jongeren worden gezocht voor de opnames tijdens de krokusvakantie. Heb je altijd al eens een internationale filmset van dichtbij willen zien of sta je te popelen om je onder te dompelen in de magische wereld van Theodosia? Dan is dit je kans!

Meer info vind je hier. De deadline om in te schrijven is 2 januari!

Check Also

Casting call: jonge actrice voor nieuwe langspeelfilm van Frank Van Passel!

Voor de nieuwe langspeelfilm van Frank Van Passel, ‘Foley Man’, is castingbureau Anntourage op zoek …