De helden van ‘Los Flamencos’ vanavond op de rode loper van het Filmfestival van Oostende

Vanavond gaat in Oostende de zevende editie van het filmfestival van start met de première van een komische film waarin de dood centraal staat.  Regisseur Daniël Lambo is heel blij dat zijn film, ‘Los Flamencos’, op het festival aan zee zijn wereldpremière mag beleven.  Maar zijn hoofdrolspelers staan niet echt te springen om over die rode loper te wandelen. Wel integendeel.  Peter Van den Eede kan er zelfs niet bij zijn. En Herwig Ilegems zou het liefst naast dat knalrode tapijt lopen en via een zijdeur naar binnen glippen.  Zo bekenden de betrokkenen ons gisteren aan de oevers van de Schelde in Antwerpen.  Bekijk hier hun reacties.

Peter Van den Eede vertelde ons dat hij er helemaal niet bij kan zijn. Hij heeft ditweekend opnamen voor de serie ‘De Zonen van As’, waarin zijn personage blijkbaar trouwt.  En aangezien hij drie dagen lang in zowat alle scènes zit, kan hij er gewoon niet bij zijn in Oostende.  Benieuwd of bijrolspelers Koen De Bouw, Philippe Geubels, Sien Eggers, Ben SegersIwein Segers en Jonas Van Geel er wel zullen bij zijn.

BEKIJK HIER EEN FILMPJE MET HERWIG ILEGEMS, PETER VAN DEN EEDE, MARK VERSTRAETE EN REGISSEUR DANIËL LAMBO WAARIN ZE VERTELLEN HOEZEER ZE OPZIEN TEGEN HET BEWANDELEN VAN DIE RODE LOPER IN OOSTENDE. KLIK HIER

Zie ook :

‘Los Flamencos’ opent het Filmfestival van Oostende

The Rythm Junks tekenen voor de muziek van ‘Los Flamencos’

De trailer van de film

Check Also

Debuutfilm ‘Julie Zwijgt’ van Leonardo van Dijl valt in de prijzen in Cannes!

‘Julie zwijgt’, het speelfilmdebuut van Leonardo van Dijl, heeft zonet twee prijzen gewonnen in Cannes. …