Daphne Wellens over ‘Jan en Kelly en Alles Daartussen’!

Daphne Wellens maakte haar allereerste kortfilm genaamd Jan en Kelly en Alles Daartussen, die zich volledig afspeelt in een appartement in Brussel. De kortfilm is te zien op het Brussels Short Film Festival in de Nationale Competitie.

Wanneer een regisseur eindelijk zijn eerste langspeelfilm mag draaien, blijkt zijn hoofdactrice en muze verliefd, op een andere man. Al gauw blijken er aan hun vriendschap en samenwerking onuitgesproken voorwaarden verbonden. Een eerlijk en confronterend gesprek is noodzakelijk. Eén avond, één appartement en één man te veel.

©Joris Kritis

Daphne Wellens was voor haar regiedebuut te zien als actrice in F*** You Very, Very Much (2021), De Rodenburgs (2009), Charlie en Hannah gaan uit (2017) en Fair Trade (2021).

Twee Nederlandse acteurs nemen de rollen in Jan en Kelly en Alles Daartussen voor hun rekening: Anna Raadsveld (De vloer op, Goede avond dames en heren) en Bram Suijker (Lost transport), ze worden aangevuld door Ward Kerremans (Glad IJs, Grond). Hans Bruch Jr (Lucifer) deed het camerawerk.

De 26ste editie van Brussels Short Film Festival 2023 loopt van woensdag 26 april tot en met zaterdag 6 mei. Tickets voor Jan en Kelly en Alles Daartussen vind je hier.

Check Also

Mathias Sercu deelt trailer en poster van J’aime la vie!

Mathias Sercu stelt zijn debuutfilm als regisseur voor, met in de hoofdrollen Janne Desmet, Jurgen …