Charlotte Timmers over haar rol in Zillion!

Doordat de shoot van Zillion moest uitgesteld worden door de pandemie, moest Charlotte Timmers twee keer zwaar afvallen voor haar rol. Ze ging dan ook diep voor haar vertolking van Vanessa Goossens, een fictief personage gebaseerd op verschillende liefdes van Zillion-baas Frank Verstraeten. Gelukkig was haar partner Robin Pront een fijn regisseur om mee samen te werken in moeilijke tijden. Ook met Jonas Vermeulen, die haar geliefde speelt, klikte het goed. Matteo Simoni kent ze al veel langer, ook hij moest fel vermageren voor zijn rol als Dennis Black Magic.

Matteo Simoni, Charlotte Timmers en Jonas Vermeulen: het 'Zillion'-triumviraat dat Dennis Black Magic, Vanessa Goossens en Frank Verstraeten tot leven brengt | Het Nieuwsblad Mobile

Synopsis

1997. Computergenie Frank Verstraeten is klein van gestalte, zijn ambities des te groter. Met megadiscotheek Zillion bouwt hij in Antwerpen de place to be voor uitgaand Vlaanderen en ver daarbuiten. Frank paradeert er met Vanessa, de mooiste vrouw van België terwijl partner in crime en pornokoning Dennis Black Magic voor de pikante acts zorgt. Frank wordt even beroemd en berucht als z’n discotheek, maar trapt daarbij al te vaak op de verkeerde tenen.

Zillion speelt nu in de zalen.

Check Also

Mee op zee met ZODIAC!

Afgelopen week werd de kortfilm ZODIAC gedraaid op zee, voor de kust in Nieuwpoort. Fotograaf …