Charlotte De Bruyne over Het Smelt!

Sinds vorige week woensdag kan je in de bioscoop naar Het Smelt gaan kijken, één van de hoofdrollen daarin wordt vertolkt door Charlotte De Bruyne.

Veerle Baetens bracht als debuterend regisseur haar ervaring als actrice mee naar de set en dat straalt af op haar indrukwekkende cast. Charlotte De Bruyne speelt de volwassen versie van Rosa Marchant, de gelijkenis tussen de twee is treffend.

Het smelt brengt het verhaal van de ingetogen Eva, die vele jaren na een snikhete zomer die volledig uit de hand liep, terugkeert naar haar geboortedorp met een ijsblok in de koffer van haar auto. Ze wil afrekenen met haar verleden en een beklijvende boodschap achterlaten.

Het smelt is een verfilming van het boek van Lize Spit. De film is een productie van Bart Van Langendonck voor Savage Film (De Patrick, Rundskop, D’Ardennen). Verder werkten o.a. Thomas Pooters (montage), Frederic Vanzandycke (fotografie), Robbe Nuyens (art direction), Manu Verschueren (kostuums), Geert Vlegels (geluid), Diana Dreesen (make-up) en Bjorn Eriksson (muziek) mee aan de productie.

Het smelt speelt sinds 25 oktober in de Belgische bioscopen.

Check Also

Nabil Mallat over zijn rol in ‘Juliet’!

Nabil Mallat (Cool Abdoul, Patser) speelt in ‘Juliet’, een nieuwe reeks van Anke Blondé, aan …