Cato Catteeuw over Zwerm en Waar het barst!

Eind april vond de 25ste editie van het Brussels Short Film Festival plaats, waar Zwerm van Cato Catteeuw in de prijzen viel. Bekijk de film binnenkort op de Zomer van Antwerpen en draag alvast je steentje bij tot haar volgende film!

Zwerm van Cato Catteeuw was geselecteerd voor BSFF in de categorie Next Generation. De studentenfilm wist Prijs van het Agence Belge du Court Métrage te verzilveren. Deze zorgt voor ondersteuning bij de distributie op festivals, de internationale verkoop en vertoningen in de bioscoop.

De film wordt deze zomer gratis vertoond op de Zomer van Antwerpen gevolgd door Spencer, het melodrama over het noodlottige leven van prinses Diana. Op 20 augustus kan je om 22u terecht op de Van Meterenkaai 2.

Synopsis Zwerm:

Op een lentefeest dwingt een conflict tussen hun kinderen 2 zussen (Janne Desmet en Emilie De Roo) tot een oude rivaliteit. Als wantrouwen, jaloezie en schuldgevoelens Eva en Kristien in hun greep krijgen, worden zowel hun lelijkste als hun menselijkste trekjes onthuld.

Ondertussen werkt Cato aan haar nieuwe film en daarvoor is alle hulp nog welkom. Voor haar Masterfilm aan het KASK, kan je een steentje bijdragen via deze crowdfundingWaar Het Barst wordt een fictie kortfilm die zich focust op kwetsbaarheid, liefde en zelfdestructie.

Bekijk Zwerm hier en steun Waar Het Barst hier.

Check Also

Programma 50ste Film Fest Gent voorgesteld: What a gift!

Er zit meer dynamiek dan ooit in de vijftigste editie van Film Fest Gent: naast …