Casting Call voor JULIAN!

Copyright: Lauren Withrow

Voor JULIAN, de debuutfilm van Cato Kusters, is productiehuis The Reunion op zoek naar vrouwen/X (NL/FR) tussen 35 en 45 jaar voor de hoofdrol(len) in de film. 

JULIAN wordt geregisseerd door Cato Kusters die recent met haar afstudeerfilm Finns Hiel de Juryprijs won op Film Fest Gent en de publieksprijs op Festival de Film de Femmes de Créteil.

Samen met scenarist Angelo Tijssens (o.a Girl & Close) schrijft Cato het scenario.  Het verhaal is geïnspireerd door het gelijknamig boek JULIAN van Fleur Pierets.

JULIAN is een productie van The Reunion geproduceerd door Michiel Dhont en Lukas Dhont.

Julian, Fleur Pierets | 9789492478757 | Boeken | bol.com

synopsis

De film vertelt het verhaal van Julian en haar vrouw Fleur die willen trouwen in de 22 landen waar ze dat mogen. Na het vierde huwelijk wordt hun reis echter abrupt onderbroken wanneer Julian ernstig ziek wordt. Een paar weken na de diagnose is ze er niet meer.  Eén jaar na het overlijden van haar vrouw wordt Fleur uitgenodigd om een lezing te geven over hun project. Ze moet op zoek naar manieren om hun werk alleen verder te zetten en naar wie zij is nu Julian niet meer naast haar staat.

Interesse? 

Stuur voor 15/11/23 een korte beschrijving van jezelf (video/cv/korte biografie/…) en enkele recente foto’s naar casting@thereunion.be

Castings vinden plaats begin December 2023

Check Also

The Last Front onthult trailer!

The Last Front, het pakkende speelfilmdebuut van Julien Hayet-Kerknawi, lanceert vandaag de officiële trailer. Het …