Casting call!

Voor een nieuwe reeks, momenteel in ontwikkeling, is Sien Josephine Casting op zoek naar acteertalent met focus op Maghrebijnse, sub-Saharaanse, Aziatische of Midden-Oosterse achtergrond. M/V/X, 18 tot 40 jaar. Acteerervaring is geen vereiste. Talent is essentieel. Alle genderidentiteiten zijn welkom.

Als je tussen de 18 en 40 jaar oud bent en denkt dat dit iets voor jou is, kan je je hier tot 1 juli 2024 inschrijven voor deze casting. Ze moedigen talent van alle ervaringsniveaus aan om zich te melden. Ze streven naar een diverse en inclusieve casting. Rollen zullen vergoed worden conform de gangbare sectornormen.

Belangrijk: dit project is nog volop in ontwikkeling. Dat betekent dat ze op dit moment nog niet met zekerheid kunnen zeggen wanneer de reeks zal worden opgenomen.

Wat gebeurt er nadat je je hebt ingeschreven? Na de deadline voor deze open auditie zullen alle aanmeldingen worden bekeken en zal er een selectie van talent worden gemaakt waarvan zij denken dat ze mogelijk goed passen in het verhaal. Je zal op de hoogte worden gehouden, ongeacht of je geselecteerd bent of niet.

Succes!

Check Also

Casting call: Androgyn uitziend persoon (v/m/x) gezocht!

Voor een experimentele korte film/videoinstallatie zijn regisseurs Ron Chiers en Kris De Meester op zoek …