Bioscoopjournaal juni : ’Café Derby’ repetities – Hoe werkt Cinevox? – Cinevox Happening ’Labyrinthus’

Cinevox staat volledig achter de film van bij ons. Dat kan je duidelijk aflezen uit de items die op onze site te vinden zijn, dat zie je in ons maandelijks bioscoopjournaal en dat blijkt ook uit onze Cinevox Happenings, vertoningen van nieuwe Belgische films in aanwezigheid van één of meerdere mensen die de film in kwestie hebben helpen tot stand brengen.  Op de recentste Cinevox Happening, van ’Labyrinthus’, waren regisseur Douglas Boswell en acteur Ivan Pecnik (ook de stem van onze bioscoopjournaals) aanwezig, en konden de tevreden kijkers achteraf nog genieten van een natje en een droogje (dankzij de steun van onze sponsors, als daar zijn : Carlsberg en Bernard-Massard.

Maar de Vlaamse filmwereld blijft draaien.  Op de set van ’Café Derby’ waren ze nog niet aan het draaien, toen wij een kijkje gingen nemen. Repeteren dat wel.  Met hoofdrolspelers Wim Opbrouck en Monic Hendrickx.  Onder het goedkeurend oog van Lenny Van Wesemael.  Een film waar we naar uitkijken.

En dat je alles waar wij naar uitkijken hier ook beter kunt leren kennen, dat kan je zien op Cinevox.  We lichten nog even toe wat we allemaal doen.  Een link om te delen. Zodat nog meer mensen ons kunnen leren kennen, en zodoende de Vlaamse film ook nog beter kunnen leren kennen.  Veel kijkgenot.

 

Check Also

Bioscoopjournaal: Don & DJ en Vogelvlucht!

We gingen deze maand voor ons We Love Cinema-journaal langs bij twee grote animatiestudio’s. Het …