Bekijk de trailer van De Familie Claus 3!

Vandaag werd de trailer gelost van de De Familie Claus 3.

Net als de tweede film, wordt ook het derde deel geregisseerd door Ruben Vandenborre en maken fan-favorieten zoals Jan Decleir, Mo Bakker, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Stefaan Degand, Janne Desmet, Bracha van Doesburgh, Pommelien Thijs en Sien Eggers opnieuw deel uit van de cast.

Zij worden bijgestaan door o.a. Amber Metdepenningen, Kürt Rogiers, Celest Cornelis, Yassine Ouaich, Begir Memeti, Alain Van Goethem, R. Kan Albay, Ivan Gordillo, C.C. DeNeira en Jandino Asporaat.

De Familie Claus 3 is een productie van Dingie in samenwerking met Dutch FilmWorks met de steun van de Tax Shelter Maatregel van de Belgische Overheid.

Synopsis:

Tot grote schrik van opa en Jules organiseert mama tijdens de kerstperiode een skivakantie in de bergen, om de familie net zoals vroeger weer wat dichter bij elkaar te brengen. Er zit voor opa en Jules niets anders op dan stiekem vanuit het hotel te opereren, wat de bedoeling om “samen te zijn” niet echt bevordert. Mama begrijpt er niets van en ook Noor mist haar grote broer, dus doet ze wat ieder klein zusje of broertje in dat geval doet: haar broer overal volgen, openlijk én stiekem. Tot het onvermijdelijke gebeurt en Noor de kerstwereld ontdekt. Dan is de chaos compleet. Want waarom zou zij geen kerstvrouw mogen zijn, net zoals haar grote broer?

Vanaf 7 december te zien op Netflix. Herbekijk ondertussen ons setbezoek bij De Familie Claus 2:

Check Also

‘Small Things Like These’ van Tim Mielants valt in de prijzen op Berlinale!

De Britse actrice Emily Watson wint voor haar acteerprestatie in Tim Mielants’ film Small ‘Things …