Ann Miller en Filip Peeters over hun film Familie!

Familie ging al in première op Film Fest Gent in 2020. Nu kan je de film eindelijk op het grote doek gaan bekijken dankzij Cine K.

Het gezin van Ann Miller, Filip Peeters, Leonie Peeters en Leonce Peeters zou in 2020 een hele tournee doen met hun toneelstuk Familie. Daar stak de pandemie een stokje voor. In de plaats van te zitten wachten, besloten ze samen met regisseur Milo Rau om er een film van te maken.

Reserveer hier je tickets voor de vertoningen van Familie. Op 14 november is de eerste om 20u15 in Kinepolis Antwerpen, in aanwezigheid van Ann Miller, Filip Peeters, Leonie Peeters en Leonce Peeters.

Daarnaast nog te zien op 16, 22, 28 en 29 november in:

Kinepolis Antwerpen
Kinepolis Leuven
Kinepolis Brugge (Enkel 16/11 en 22/11)
Kinepolis Brussel
Kinepolis Gent
Kinepolis Hasselt
Kinepolis Kortrijk (Enkel 16/11 en 22/11)

Synopsis:
Twee zussen, Louisa (14) en Leonce (13), stappen in de voetsporen van hun ouders, een bekend Vlaams acteurskoppel. Samen met vader en moeder, Filip Peeters en An Miller, willen ze een gezinsdrama op de scene brengen. Een gezinsdrama dat is gebaseerd op reële gebeurtenissen. De regie is in handen van de Zwitserse regisseur Milo Rau (sinds 2018 artistiek directeur van NTGent). Door de ogen van de twee zusjes kijken we naar de gruwel van wat een gezinsdrama kan zijn. Ze onderzoeken en spelen samen met hun moeder en vader, de gebeurtenissen na die vooraf gaan aan zo’n daad; een moord van een eigen kind.

 

 

Cine K zet films in de kijker die niet per se grote communicatiebudgetten hebben, maar die wel in de smaak vallen bij filmrecensenten en ontegensprekelijk een artistieke meerwaarde hebben. Onverwachte, verrassende producties, films met een hoekje af, met een diepere, artistieke gelaagdheid of films van een regisseur met een heel persoonlijke en eigenzinnige visie.

 

Check Also

The Last Front onthult trailer!

The Last Front, het pakkende speelfilmdebuut van Julien Hayet-Kerknawi, lanceert vandaag de officiële trailer. Het …