Hier zijn de eerste beelden van ‘H.I.T.’, de film over de Romeo’s.

Naast hun drukke agenda van optredens, werden de heren van De Romeo’s deze zomer ook verwacht op de set van hun eerste langspeelfilm, ‘H.I.T.’ Wij hebben ze niet verplicht, maar het waren zij en hun entourage die op het formidabele idee kwamen. Dus moeten ze nu ook niet klagen. Dat doen ze ook niet.  Nee, ze wisten ons te melden dat de eerste beelden van hun film klaar zijn. En die willen wij je natuurlijk niet onthouden.

Klik op deze link en we laten de Romeo’s en hun maten op u los.

Naast De Romeo’s – Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi – kan de film ook rekenen op een heuse sterrencast: Marijn De Valck, Ann Ceurvels, Kurt Defrancq, Aiko Vanparys, Annelies Boel, Linde Carrijn, Luc Verhoeven, Sasha Rosen, Christoff, Willy Sommers, Lindsay, Sergio, Luc Steeno, Jo Vally, Sandra Kim, Micha Marah, Lisa Del Bo, Nicole & Hugo, Jan Smit, Vanessa Chinitor, Jan Kriekels en Belle Perez. Voor velen onder hen was het hun acteerdebuut. De regie is in handen van Matthias Temmermans, die in het verleden alleen kinderfilms draaide.   (o.a. ‘Plop En Het Vioolavontuur’, ‘K3 en De Kattenprins’, ‘Mega Mindy vs Rox’).

De film wordt een actiekomedie voor het hele gezin.  Er valt nu eenmaal altijd te lachen als de Romeo’s uitrukken.  Chris, Davy en Gunther zullen als zichzelf te zien zijn, maar dan net ietsje anders. Er is dus hoop. Het decor van de film is de leefwereld van De Romeo’s.  Waardoor sommigen geneigd zullen zijn om van een horrorfilm te spreken.

SYNOPSIS

Het gaat niet goed met De Romeo’s. Vooral Chris krijgt het op zijn heupen wanneer Davy voor de zoveelste keer te laat opdaagt op een concert waar ook andere zangers op de affiche staan. Wanneer één van de artiesten vlak voor zijn optreden wordt aangevallen, komt Davy tussenbeide. Chris en Gunther zijn verbaasd over zijn interventie en eisen een verklaring. Davy neemt hen mee naar zijn huis en toont aan hoe hij al een tijdje undercover agent is binnen de H.I.T.-missie. Meer wil hij daarover niet kwijt. Maar voor Chris is dit het bewijs dat Davy niet meer met zijn hart bij De Romeo’s is. Hij wil dan ook dat De Romeo’s ermee ophouden. En dat net aan de vooravond van het Europees Schlager Festival…

De film wordt geproduceerd door Zodiak Belgium uit Lint. Het bedrijf produceert o.a. de tv-programma’s ‘De Buurtpolitie’, ‘Tom & Harry’, ‘Rijker dan je Denkt’, ‘Mijn Pop-Up Restaurant’ en ‘Liefde Voor Muziek’. Kinepolis Film Distribution (KFD) brengt de film vanaf 15 maart in de Vlaamse bioscoopzalen.

Check Also

Casting call: jong talent voor langspeelfilm!

Voor een nieuwe langspeelfilm van Bavo Defurne, zoekt casting Le Quartier jong talent om de …