Vlaamse familiefilm ‘Isra & het magische boek’  in Antwerpen in première

Donderdagavond 3 november  is in Kinepolis Antwerpen de Vlaamse familiefilm ‘Isra & het magische boek’ van  R.Kan Albay in wereldpremière gegaan, in aanwezigheid van acteurs Joke Devynck, Jenne Decleir, Rikkert Van Dijck en Valerie Deridder. Ook de jonge cast, Isra Dela en Sven Van der Linden, werd hartelijk verwelkomd door presentator Jan Verheyen. Een 1000-tal aanwezigen genoot in zaal 8 van het befaamde multiplex met volle teugen van dit vrolijke filmavontuur.

Sprookjesachtige film

In ‘Isra & het magische boek’  komt de negenjarige Isra tijdens een schooluitstap een wonderbaarlijk boek op het spoor. Dit magische boek voert haar via allerlei omwegen naar Het Snoepkasteel. Daar zit een jongetje opgesloten tussen de taarten en het snoepgoed. De boze kasteeldame is niet van plan om hem zomaar te laten gaan… Op haar avontuurlijke tocht ontmoet Isra de wonderlijkste figuren: een geest uit een olielamp, de oude maar razendsnelle bibliothecaris Mr. Gugle (gespeeld door Wim Opbrouck) en een heleboel pratende dieren.

ISRA & HET MAGISCHE BOEK is vanaf 9 november te bekijken in niet minder dan 29 Vlaamse bioscopen. Regisseur en cast ontmoeten kan nog dit weekend op zondag 6 november in Siniscoop (Sint-Niklaas).

Zie ook :

de trailer van ‘Isra & het magische boek’

R. Kan Albay vertelt hoe hij op het idee gekomen is voor de film

R. Kan Albay vertelt waarom hij een kinderfilm regisseert

 

 

Check Also

Mee op zee met ZODIAC!

Afgelopen week werd de kortfilm ZODIAC gedraaid op zee, voor de kust in Nieuwpoort. Fotograaf …