‘Pippa’ heeft een teaseraffiche

De opnamen van ‘Pippa’, de nieuwe film van Marc Punt (‘Bowling Balls’, ‘Frits & Freddy’, ‘Matroesjka’s’), zijn intussen al enkele weken achter de rug, de montage moet al volop aan de gang zijn, en om ons wat te prikkelen is hier een teaseraffiche, die ons al wat moet teasen.  Daarop zie je een stralende Nathalie Meskens en de vrouw die haar boezemvriendin speelt, Ella Leyers, en natuurlijk ook de man die haar echtgenoot in de film vertolkt : Tom Van Dyck.

 

 

 

Maar ze wil van hem af. Pippa en Glenn houden het na vijf jaar huwelijk immers voor bekeken. Ze willen scheiden, maar raken het niet eens over de verdeling van hun eigendommen. De spanning loopt op, maar het gaat pas echt fout wanneer vrienden en familie zich met de zaak bemoeien. En Pippa heeft een hoop fantasieën die ze wil uitproberen om meteen voor goed verlost te geraken van die vervelende Glenn.

Maar gezien de slogan van de film ‘De aanhouder wint soms’, is Glenn blijkbaar niet van plan om meteen op te geven. Bart De Pauw, die ook meespeelt in de film, vergelijkt ‘Pippa’ met ‘War of the Roses’, een hilarische prent van Danny De Vito waarin Michael Douglas en Kathleen Turner een vechtscheiding beleven die op leven en dood wordt uitgevochten.

‘Pippa’ komt op 14 december in de zalen.

Zie ook : 

‘Pippa’ in ons bioscoopjournaal

Check Also

Nieuwe huisstijl voor Film Fest Gent!

België’s grootste internationale filmfestival zal in oktober 2023 haar 50e verjaardag vieren. Bij een nieuw …