Fair Trade 2 – De Weg Terug in avant-première!

Streamz heeft maandagavond de nieuwste Streamz Original Fair Trade 2 – De Weg Terug in première laten gaan in Kinepolis Antwerpen in aanwezigheid van de voltallige cast.

Met maar liefst 15 castleden was de rode loper druk bezet. Met Fair Trade 2 – De Weg Terug pikken we het verhaal weer op waar seizoen 1 eindigde, met Ella-June Henrard en Peter Van den Begin in de hoofdrol als Robin De Rover en Patrick Paternoster.

Bij het begin van het nieuwe seizoen zien we hoe Robin bij de federale politie verbannen wordt naar de Cel Agressie. Ze zoekt weer contact met de Pater om de moordenaar van de corrupte commissaris Wally Wilson te vinden. Maar die heeft zijn eigen agenda. En dan duikt Bob ‘Martino’ Martens (Jeroen Perceval) terug op…

Naast de indrukwekkende hoofdcast zijn er verder ook rollen voor Greg Timmermans, Gert Winckelmans, Manou Kersting, Ella Leyers, Kamal Kharmach, Daphne Wellens, Lynn Van Royen, Peter Thyssen, Sven De Ridder, Axel Daeseleire, Hristo Shopov, Katrien Vandendries, Peter Van de Velde, Peter Paul Muller en de Oekraïense actrices Kseniya Mishina, Kateryna Olos en Polina Vasylina.

Het scenario, de productie en regie van Fair Trade 2 – De Weg Terugzijn van de hand van Marc Punt (Matroesjka’s, Frits en Freddy, Bowling Balls, Pippa). De reeks is een productie van Independent Productions in samenwerking met Streamz, Telenet en Casa Kafka met de steun van Screen Flanders.

Fair Trade 2 – De Weg Terug zal vanaf 15 februari 2023 exclusief beschikbaar zijn bij Streamz. Het nieuwe seizoen start met twee afleveringen, daarna verschijnt er elke woensdag een nieuwe aflevering.

Check Also

Young Talent Wards 2023: le jury public!

Ce jeudi 14 décembre auront lieu les premiers Young Talent Awards, soit un évènement exceptionnel …