BIM in première!

Pasen valt vroeg dit jaar met de première van Bim, de Vlaamse live-action paasfilm van Fabrique Fantastique.

Een lentefrisse zondagmorgen vormde het decor voor de première van de Vlaamse live-action paasfilm Bim. De paasfilm, van de hand van de Lierse animatiestudio Fabrique Fantastique (Ridder Muis, Interstellar Ella), is de eerste in zijn soort in België in het live-action animatiegenre en vertelt het avontuur van drie onschuldige paasklokken op hun reis naar Rome. De stemmen werden ingesproken door niemand minder dan Roman Enthoven, Abdel Malik Farhouni, Lies de Schepper, Tine Embrechts, Liesa Naert, Janine Bisschops en Rocco Granata.

Synopsis: Bim volgt het buitengewone verhaal van drie onschuldige paasklokken, Bim, Bommel en Pi, die op een gevaarlijke reis vertrekken om het magische elixer te verzamelen dat onmisbaar is om het winterseizoen af te sluiten. Door het elixir word je als klok ijzersterk, maar de reis verloopt met ups en downs. Bim is misschien nog niet de snelste of sterkste klok maar al gauw blijkt dat hij heel creatief is. Zo groeit de vriendschap tussen de klokken tijdens dit bijzonder avontuur op weg naar Rome…

Bim wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD) en zal vanaf 15 februari 2023 in de Vlaamse bioscoopzalen te zien zijn. 

 

Check Also

Young Talent Wards 2023: le jury public!

Ce jeudi 14 décembre auront lieu les premiers Young Talent Awards, soit un évènement exceptionnel …