Trouw met Kadir Balci, of speel minstens in zijn film.

Kadir Balci zoekt Gentenaars die de ‘r’ kunnen laten rollen met de huig.  Rollen als een vierkant dus.  Schrapend.  Kadir Balci maakte eerder de film ‘Turquaze’, een film die zich in Gent en Turkije afspeelde.  Zijn eigen broer, Burak Balci, speelde toen de hoofdrol en deed dat heel overtuigend. Hij was een Turk die zodanig ingeburgerd was dat hij zelfs met een Vlaamse fanfare op stap ging.  Maar Kadir wil voor zijn volgende film nog meer Gentenaars en ook Turkse Gentenaars voor zijn camera die nog niet eerder hebben geacteerd.

De film heet ‘Trouw met Mij’ en hij wordt geproduceerd door Jean-Claude Van Rijckeghem en Dries Phlypo, twee heren die met hun productiemaatschappij al ruime ervaring hebben met films die ergens over gaan en tegelijk romantisch zijn. Denk maar aan ‘Aanrijding in Moscou’, ‘Man Zoekt Vrouw’ en ‘Adem’.  Momenteel wordt ook hun project ‘Brasserie Romantiek’ verfilmd.

Kadir Balci zette onlangs zelf een oproep op youtube, waarmee hij de Gentenaars niet zozeer oproept om met hem te trouwen, maar wel om zich aan te melden voor een rolletje in zijn film. Zijn oproep kunt u hier bekijken.  Klik op ‘Luister en kijk naar Balci’. ‘LUISTER EN KIJK NAAR BALCI’

Voelt u zich geroepen na zijn oproep, verwijzen we u door naar ‘A Private View’.

Check Also

Vacature: Zakelijk leider VAF

Het VAF is op zoek naar een enthousiaste en verbindende zakelijk leider ter vervanging van …