Here

Laden Films

Aanstaande Films

Films Zoeken en weergeven navigatie

Aanstaande Films

Films Lijst navigatie

januari 2024

Here

17 januari  27 februari

We volgen een Roemeense bouwvakker die in Brussel woont en op het punt staat terug naar huis te gaan. Voor zijn vertrek kookt hij een grote pot soep met restjes uit zijn koelkast, om uit te delen als afscheidscadeau aan vrienden en familie. Dan ontmoet hij een Belgisch-Chinese doctorandus die mossen bestudeert, wat leidt tot een potentieel liefdesverhaal. Haar aandacht voor het bijna onzichtbare laat Stefan in zijn spoor stoppen.

Meer weten »

februari 2024

The Last Front

7 februari  26 maart

Het serene leven in een Belgisch dorp wordt verstoord wanneer een meedogenloze Duitse soldaat, Laurentz, en zijn troepen de inwoners beginnen te terroriseren. De aanvankelijk vredelievende lokale boer Leonard wordt ertoe aangezet het verzet te leiden nadat een persoonlijke tragedie hem in een strijd dwingt die hij nooit heeft gewild. Terwijl ze door gevaarlijke bossen en wanhopige omstandigheden navigeren, bereiden Leonard en de dorpelingen zich voor op een explosieve laatste confrontatie. Hun moed en vasthoudendheid vormen de drijvende kracht achter hun laatste gevecht tegen de vijand. 

Meer weten »

Holy Rosita

14 februari  19 maart

Rosita is een goedlachse vrouw van 38 jaar met een licht verstandelijke beperking. Achter haar warme glimlach schuilt echter een vurige kinderwens. Magda, haar beste vriendin, steun en toeverlaat, gelooft niet dat Rosita in staat is moeder te zijn. Wanneer Rosita toch zwanger wordt, besluit ze het verborgen te houden voor de buitenwereld.

Meer weten »

maart 2024

Skunk

13 maart  23 april

Liam heeft een vreselijke jeugd, wordt verwaarloosd en misbruikt. Hij wordt een puber met duistere gedachten en daden: als afweermechanisme poept hij zichzelf onder. Vanwege zijn thuissituatie plaatst de Sociale Dienst hem in een gesloten inrichting waar hij begeleider Paulien ontmoet die een positieve invloed lijkt te hebben. Als Liam verkracht wordt, ziet hij geen uitweg meer...

Meer weten »
+ Export Films