‘Offline’ is WAUW!!!! Een gesprek met Wim Willaert en Anemone Valcke!!!

WAUW!!!! Minder kunnen we niet zeggen na het zien van ‘Offline’, alweer een ronduit schitterende Vlaamse film die je niet onberoerd kan bekijken.  Een zeer geslaagde en unieke slalom tussen wild om zich heen zwaaiende clichés, waar minder lenige beoefenaars van de edele kunst van het slalommen gegarandeerd keihard op gebotst zouden zijn.  Peter Monsaert en zijn formidabele acteurs, gesteund door een grandioze ploeg, hebben een film afgeleverd die je enkel en alleen met een weelderig gebruik van superlatieven kunt beschrijven.

Wat hadden zo al een vermoeden dat dit een project kon zijn dat hoge toppen zou scheren.  De ingrediënten waren in ieder geval niet mis. Om te beginnen met Ruben Impens achter de camera.  We hoeven die man niet meer voor te stellen : de D.O.P. van alle films van Felix Van Groeningen, van ‘Aanrijding in Moscou’, van ‘Beyond the Steppes’ en van ‘Code 37 – the Movie’.  Om er zo maar enkele te noemen.  De muziek is van Triggerfinger.  Een band die we u ook niet moeten voorstellen.  De hoofdrolspelers, Wim Willaert en Anemone Valcke, waren zo ongelooflijk klaar voor een hoofdrol dat de film op geen beter moment had kunnen komen.  En ook de acteurs die hen omringen zijn niet minder dan fantastisch.  Wij hadden een gesprek met Wim en Anemone.  Klik op de rubrieken om te zien en te horen wat ze te zeggen hadden.

Het verhaal van ‘Offline’

Waarom we de film moeten zien.

Het klikt tussen Wim en Anemone

Hoe het project tot stand gekomen is.

Wim is diep gegaan

‘Offline’ is een kleine grote film

Uitsmijter : ‘Offline’ is een Hentse film

We waren eerder op de set en nog voor ze begonnen te draaien, hadden we al een lang gesprek met de regisseur.  Die eerdere opnamen zijn hier uiteraard ook nog te bekijken.

Offline sluit de competitie af

Wim en Anemone weten waarom

* Offline in ‘Het Witte Doek’

interviews op de set

Peter Monsaert : gesprek voor de opnamen

Triggerfinger maakte de muziek

Trailer ‘Offline’ : klik hier

 

Check Also

‘Back To Black’ en Hooverphonic in de Roma!

In juli is het exact 13 jaar geleden dat we afscheid namen van één van …