Natali Broods over ‘Waste Land’

Natali Broods is een actrice die we graag bezig zien.  Ze doet veel te weinig films naar onze zin.  Want als ze een film doet, dan is ze goed.  Haar vertolkingen in bijvoorbeeld ‘Anyway the Wind Blows’, ‘Swooni’  en ‘De Helaasheid der Dingen’ gaan voor ons altijd blijven hangen. Het is goed te weten dat ze ook in het langspeelfilmdebuut van Wim Vandekeybus te zien zal zijn.  En nu loopt in de bioscopen een andere film waar ze alweer een sterke vertolking in neerzet, net als haar tegenspeler Jérémie Renier.  Die film is natuurlijk ‘Waste Land’ van Pieter Van Hees.

Natali zat al aan het project vast toen Matthias Schoenaerts aanvankelijk nog de rol zou spelen van de Brusselse flik die ten onder gaat aan tal van donkere gedachten. Leo Woeste is inspecteur moordzaken en woont samen met Kathleen en haar 5 jarig zoontje Jack in Brussel. Leo wordt elke dag geconfronteerd met de onderbuik van de hoofdstad.
Hij probeert zich staande te houden met zijn gezin als belangrijkste houvast. Maar het wordt steeds moeilijker. Kathleen raakt ongewenst zwanger. Er is een bizarre laatste zaak (de rituele moord op een jonge Congolees), er is zijn nieuwe hedonistische collega Johnny Rimbaud, er is zijn affaire met de zus van het slachtoffer. Alles lijkt Leo weg te trekken van Kathleen en van zijn vaderrol. Dieper het waste land in…

Wij hadden een gesprek met Natali op de set van de film en toen spraken met haar over tal van thema’s.  Zoals gewoonlijk laten we liever het woord aan haar.  Klik op de thema’s hieronder en u krijgt Natali te zien en te horen.  Veel kijk-en luistergenot.

Natali vertelt het verhaal van de film

Natali over werken met Jérémie Renier

Natali over een koppel spelen met Jérémie Renier

Natali vond het natuurlijk anders met Renier dan met Schoenaerts

–  Natali over Pieter Van Hees

Natali over acteren in het Frans

Natali ziet Kathleen als de dame van het daglicht

 

Zie ook :

 Natali Broods over ‘Swooni’

 

Check Also

Film Fest Gent brengt muzikaal eerbetoon aan componist James Horner!

Op 17 oktober 2024 brengt Film Fest Gent een eerbetoon aan de legendarische Amerikaanse componist …