Nabil Mallat en zijn Overpeinzingen bij de Overgang van ’17 naar ’18

Het was al ten tijde van zijn hoofdrol in ‘Image’ dat het zonneklaar was dat deze man overliep van charisma, sterrenstof en acteertalent. Ieder moment dat hij in ‘Patser’ op het scherm komt, voel je het weer : dat gemak waarmee hij voor een camera staat. Nabil Mallat kan het niet helpen : hij heeft het.  Of hij nu gevaarlijk en fel is als in ‘Image’ of veeleer de knuffelmarokkaan, zoals in ‘Patser’, als er één drarrie is die er bovenuit steekt, dan is hij het wel.  Die lijstjes van ons, daar is hij wellicht geen zo’n fan van.  Hij is meer dan man van de uitgesponnen gedachte.  Geef hem het woord en hij doet er iets mee.  Met lijstjes beperkt hij zich tot de bondigheid die eigen is aan lijstjes.  Maar blij en dankbaar dat hij er iets mee doet. We zullen zijn lijstje inlijsten.

1. Waar hoop jij in 2018 op filmvlak mee bezig te kunnen zijn?

Postproductie van ‘Rafael’ van Ben Sombogaart ik een hoofdrol van speel, en nog wa rolletjes!!!!  ‘Rafael’ is een film van Rinkelfilm, Menuet en Jaako Dobra productions(kroatie)

2. Welke zijn de Belgische films waar jij naar uitkijkt?

‘Patser’

3. Is er een Vlaamse filmmaker, acteur, actrice, D.O.P., setdesigner, of iemand anders uit de branche, die we speciaal in de gaten moeten houden?

Matteo Simoni, Said Boumazoughe, Jonas Baeckeland.

4. Wie breekt er nationaal en internationaal door?

Adil en Bilall, Koen De Bouw, …

 

ZIE OOK :

Anderen die vooruitblikken

Check Also

Sarah Vandeursen over haar rol in ‘Skunk’!

Sarah Vandeursen brak bij het grote publiek door als Conny Komen, een van de twee …