Matthias Schoenaerts nu ook in Amerikaanse film van Michaël R. Roskam

Matthias Schoenaerts staat een druk 2013 te wachten. En het is al zo waanzinnig begonnen, met de drukte van de Bafta’s, de César die hij vorig weekend in de wacht sleepte en alle aandacht die ook gepaard ging met de Oscarnominatie voor ‘Dood van een Schaduw’.  Maar het is duidelijk dat Schoenaerts zich lang niet wil beperken tot feestelijkheden. Nadat eerder bekend raakte dat hij een films zou gaan draaien van Alan Rickman en Saul Dibb, heeft Matthias Schoenaerts in een exclusieve chatsessie met het Amerikaanse IndieWire nu ook verklapt dat hij ook te zien zal zijn in het Amerikaanse langspeelfilmdebuut van Michaël R. Roskam, ‘Animal Rescue’ aan de zijde van Tom Hardy en de Zweedse Noomi Rapace.

 

Echt indrukwekkend, de waslijst namen waarmee Schoenaerts in de loop van het jaar mee op de set zal staan. In ‘Suite Française’ van Saul Dibb heeft hij Michelle Williams en Kirstin Scott Thomas als tegenspelers, in ‘A Little Chaos’ van Alan Rickman is Kate Winslet zijn tegenspeelster.  En nu mag hij het ook opnieuw met de regisseur van ‘Rundskop’ doen.

 

‘Animal Rescue’ gaat over een New Yorkse barman wiens leven geteisterd wordt door geweld.  En dat verandert niet wanneer hij een toegetakelde puppy uit een vuilnisbak redt.  De eigenaar van het beestje, een man waar nogal wat kosten aan zijn, kan niet appreciëren dat hij er met de puppy vandoor gaat en wil zich wreken op de dief ofte de redder van het hondje.  Welke rol Schoenaerts precies zal spelen is nog niet bekend. Wij kunnen u wel garanderen dat het niet de rol van het hondje is.

zie ook :

Matthias Schoenaerts in ‘Suite Française’

Matthias Schoenaerts in ‘A Little Chaos’

Michaël R. Roskam regisseert ‘Animal Rescue’

 

Check Also

Vacature bij JEF!

JEF vzw is op zoek naar een communicatie- en projectmedewerker. Ben je een communicatieve duizendpoot? …