De makers van ‘Hasta La Vista’ zeggen het in beeld

Geoffrey Enthoven en zijn producent Mariano Vanhoof, de twee mensen achter Fobic Films, hebben in het verleden met hun productiemaatschappij 3 films gemaakt : ‘Les Enfants de L’Amour’ (waarmee ze meteen de publieksprijs wonnen op het Filmfestival van Gent), ‘Vidange Perdue’ en ‘Happy Together’.  Daarna zijn ze even elk hun eigen weg gegaan.

Mariano Vanhoof ging zijn diensten beschikbaar stellen op externe producties, en ook Geoffrey ging een beetje vreemd, met ‘Meisjes’, een film die hij voor Private View ging draaien, het productiehuis van Jean-Claude Van Rijckeghem.

Maar ze zijn terug, ze doen het weer samen.  En hoe!  ‘Hasta La Vista’ moet de film worden die hun productiehuis, Fobic Films, definitief kan lanceren.

De film is intussen geselecteerd voor het Filmfestival van Montreal, mag ook het Filmfestival van Oostende openen en er is een grote buitenlandse salesagent, die de film zal verkopen aan het buitenland onder de titel ‘Comes as You Are’.

Ze vertellen er u zelf alles over in volgende filmpjes.  Klik op de link om ze te zien en te horen:

Geoffrey en Mariano vertellen je hoe ze op het idee gekomen zijn : het was tijdens de afwas, in de kantoren van hun productiehuis in Gent…

Het motto van de film zou kunnen zijn : ‘Seks voor iedereen’

Geoffrey, Mariano en hun acteur Robrecht Vanden Thoren over de inhoud van de film

De film heeft een andere titel in het buitenland

Geoffrey en Mariano in ‘Het Witte Doek’

Bekijk hier wat Robrecht Vanden Thoren nog te zeggen heeft over de film.  : de man die de filmwereld komt binnengerold

U kijkt niet graag naar bewegende beelden?  Lees hier in een uitgeschreven interview wat Mariano en Geoffrey te vertellen hebben.

(op de foto : Geoffrey Enthoven en zijn 3 hoofdacteurs)

Check Also

Boris Van Severen over zijn rol in ‘Skunk’!

Boris Van Severen (‘Belgica’, ‘Déjà Vu’, ‘Arcadia’) konden we tijdens #FFO24 strikken voor een gesprek, …